Campingtips Som Hjelper Deg Underveis

Enten du kaster et telt eller rulle opp i en bobil, velger å tilbringe ferien camping kan være en eksplosjon! Sørg for at du planlegger og forbereder deg på alle de små farene som lever med naturen kan presentere, ved å lese følgende tips og følge deres råd!

Visste du at et enkelt speil kan redde livet ditt? Hvis du er camping og ender opp i en overlevelse situasjon, en enkel håndholdt speilet kan brukes til å signalisere for hjelp mange miles away. Ikke Kjøp standard glass speil, mange camping forsyne butikker selger speil laget av Lexan som vil flyte og er praktisk talt uknuselige.

Vann er svært viktig når du camper. Når du camper på en campingplass, bør det være rikelig med vann tilgjengelig, men på stien må du bære noen med deg. Hvis du går lange avstander, bør du sannsynligvis bære jodtabletter for å rense alt vann du finner før du drikker. Vær forsiktig, dysenteri kan være dødelig.

Når du velger et telt, Velg en som har god plass for deg og alle dine camping følgesvenner. Dette vil sikre komfort mens du er inne i teltet.

Husk å pakke et kamera. Det er noen minner du vil ønske å fange på campingturen. Ta med et lite kamera som får plass i lommen. Prøv å pakke noe holdbart som tåler å bli droppet eller bli litt våt. Vurder å bruke et engangskamera.

Vurder å kjøpe billige walkie-talkies å ta med deg på din neste campingtur for å gi en måte å holde kontakten med alle i partiet ditt i områder der mobiltelefon mottak kanskje ikke er tilgjengelig. Dette kan være spesielt viktig hvis du er camping med barn og trenger å holde styr på deres oppholdssted.

Ta med et førstehjelpsskrin. Camping er gøy. Det kan også være litt farlig. Alltid være forberedt. Små skraper og sår kan være spesielt vanlig ute i naturen. Ta med en nødssituasjon førstehjelp kit full av alt du måtte trenge. Du vil være glad du gjorde hvis noe går galt.

Spar plass i vesken ved å legge blande skjeer og beholdere bak, og i stedet bare ta med plast zip-lock poser. Legg maten eller væskene du vil blande i posen, og sørg for at glidelåsen er godt lukket før du blander. Ikke bare tar posene opp betydelig mindre plass enn boller og skjeer, men de er mye lettere også!

Når du reiser til camping destinasjonen, planlegger å stoppe og ha et måltid når du er i nærheten av campingplassen, men før du faktisk kommer. Å være godt matet før ankomst vil lette frustrasjoner hvis campingplassen er full, eller hvis det tar lengre tid å få utstyret satt opp. Bruk denne pausen for å diskutere dine planer og for å minne alle om hvordan å være trygg!

Uansett hvordan du gjør det, camping er en grundig hyggelig måte å tilbringe ferien. Det kan gi stor avslapning, inspirasjon og til og med lære oss mye om miljøet vårt. Ha tipsene fra denne artikkelen i tankene når du setter ut på camping eventyr og husk å ha det gøy!

http://arctic-lavvo-telt.com