Få Fart På Campingkunnskapen Med Disse Gode Tipsene

Når du tenker på en campingtur, vet du sannsynligvis at det er telt og friluftsliv involvert. Er du klar over de andre aspektene ved camping? Denne artikkelen vil bidra til å øke bevisstheten om de forskjellige tingene som er involvert for å oppleve en vellykket tur til naturen. Bruk disse tipsene for å ha en morsom campingtur!

Med camping, kommer bålet. Sørg for at bålet ditt er i et åpent rom og langt nok unna børste eller trær, slik at du ikke risikerer at en herreløs gnist brenner dem. Omgi ilden med steiner for å holde den inneholdt. Viktigst av alt, aldri la noen bål være uten tilsyn. Hvis du trenger å dra av en eller annen grunn, må du sørge for at bålet er slukket helt.

Du må opprettholde rensligheten mens du er på camping. Noen ganger er god hygiene vanskelig når du camping, men du kan holde deg ren. En flaske hånddesinfeksjonsmiddel er utmerket å ha, slik at du kan rengjøre hendene før du spiser. Du kan også bruke sprit på områder som ikke er følsomme i kroppen din. En mild bionedbrytbar såpe og en svamp kan brukes til å ta mini-bad når vannressursene er lave.

Hvis du er interessert i camping, og du er ny i aktiviteten, bør du aldri starte alene. Det kan være ganske farlig hvis du ikke vet hva du gjør, så det er viktig å ta med en erfaren venn for å hjelpe deg med å lære tauene.

En søt måte å legge til moro i måltider er å lage det som er kjent som et «jungelmåltid». Bind opp små esker med juice, frokostblandinger og mat til et tre. Barna dine kan deretter jakte på disse matvarene når de våkner. Dette er et morsomt spill for barna og gjør campingopplevelsen mer interessant.

For å unngå blemmer og sprukne føtter på campingturen, ta med en såpestang! Før en lang gåtur, gni såpen inn i helene på sokkene dine, og dette vil minimere friksjonen og dermed redusere ømhet. Hold såpen i lommen for en rask dose når føttene begynner å bli slått eller blemmer.

Når du reiser til campingplassen, planlegger du å stoppe og spise når du er i nærheten av campingplassen, men før du faktisk kommer. Å bli godt matet før ankomst vil lette frustrasjonene hvis campingplassen er full, eller hvis det tar lengre tid å få utstyret ditt satt opp. Bruk denne pausen til å diskutere planene dine og minne alle om hvordan du kan være trygg!

Ikke kast matavfall på bakken. Dette er en fin måte å tiltrekke seg uønskede insekter og dyr. Den beste måten å kvitte seg med overflødig matavfall er å tømme alt i brannkassen. Det er heller ikke en god idé å begrave dem.

Som du nå kan se, har camping mye mer å tilby enn et telt og en natt i skogen. Det er visse sikkerhetstiltak man må ta for å være trygg og nyte dagen. Bruk det du har lært i dag på din neste campingtur, og du kan også bli en erfaren campingvogn!

Gjør Din Campingtur Til Den Beste