The Lure Of The Wild – Campingtips For Din Neste Tur

Tenker du på å pakke alt sammen og dra en tur ut i villmarken? Du må planlegge turen riktig, selv om du tilbringer en dag eller en uke ute. Du kan finne alt du trenger å vite om å planlegge en tur som vil være trygg og morsom i artikkelen nedenfor.

Ikke la spor av utflukten din på campingplassen din, av miljøhensyn og som en høflighet til parkeringsansatte som rydder opp og neste campingmannskap. Sørg for at alt søppel er hentet, du fyller opp hull du kan ha gravd og selvfølgelig at bålet ditt er helt slukket!

Hvis du har små som camping med deg, kan du pakke med noen kunstartikler. Når du kommer til nettstedet ditt, kan du vise dem hvordan du skal gnide blad. Det er alltid en rekke blader i alle fasonger og størrelser, så det vil ta litt tid å prøve dem alle sammen. Barna vil være lykkelige, og du vil ha litt fred og ro mens du slapper av og ser på dem.

Camping er definitivt en morsom tid, men det kan også være ubudne gjester på campingplassen din. Hvem er disse gjestene? Bugs! Dette er miljøet deres, og de liker også camping. Sørg for at du har avvisende med deg for å be dem om å bo på sin egen campingplass eller besøke andre bobiler som ikke var like forberedt som deg.

Når du pakker opp campingplassen din for å dra hjem, la du igjen noen tømmerstokker og litt tenning for den neste campinggruppen som kommer. Hvis du noen gang har kommet til nettstedet ditt etter mørkets frembrudd, vet du hvor vanskelig det kan være å finne ved! Det er en veldig fin pay-it-forward-gest som sannsynligvis vil hjelpe mer enn du kan forestille deg.

Finn ut det nye utstyret ditt før du går på camping. Praksisen hjelper virkelig. Ingen ønsker å komme til campingplassen, bare for å finne ut at de ikke vet hvordan de skal bruke noe eller sette opp sitt eget telt. Tren med det nye utstyret ditt før du setter foten din på campingplassen.

Undersøk alle potensielle campingplasser godt. De har alle forskjellige fasiliteter. Noen kan ha dusj og bad, mens andre ikke har det. Det er til og med noen få campingplasser som er ganske fancy, med minigolfspill eller vannparker på stedet. Du trenger kanskje ikke eller vil ha alt det, så finn det ut på forhånd slik at du ikke blir skuffet når du kommer dit.

Delta på en time i førstehjelp; Dette er en veldig god idé hvis du er på camping med barn. Hvis det skjer en ulykke, må du vite hva du trenger for å bedre situasjonen til du kan få lege. Du bør også undersøke området du planlegger å campere i. Du bør være oppmerksom på de giftige slangene, ville dyrene etc. som bor i området.

Føler du deg mer forberedt på å dra på camping? Uansett hvor lang turen vil være, er det noen viktige ting som må planlegges før du drar. Benytt deg av forskningen din og begynn å planlegge campingturen i dag.

Gjør Din Campingtur Til Den Beste